Varför är livet så komplicerat?

Jag var hos Ted i helgen. Vi umgicks som vi alltid har gjort som bästa vänner. Visst jag litar på honom, vi har skitkul tillsammans och vi kan prata om allt. Men vi har ju alltid varit bästa vänner. När vi käkade frukost sa han att han var kär i mig. Egentligen har jag varit kär i honom jättelänge också men vill inte förstöra vår vänskap eller göra det komplicerat. Jag visste inte vad jag skulle svara så jag bara stack därifrån.

Vad jag inte hade sagt var att jag varit på ett par dejter med Niklas en av killarna i trean. Han är så snygg! Vi var på bio första gången och han höll om mig så härligt. Andra gången var vi och fikade. Ted är en skön kille men Niklas är en man. Men med Ted kan jag prata om allt vara mig själv och vi skrattar jätte mycket tillsammans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *