Nu är det vi!

Vi var ganska tysta båda två när vi satt bredvid varandra på bussen till skolan i måndags morse. Visst vi sa god morgon och kollade läget. I skolan pratade vi inte heller så mycket vi höll oss var för sig till andra kompisar.

Strax före lunch skickade jag ett mess till Ted och sa ska vi köpa med oss kaffe och macka o gå till parken för lunch. ”Ok” Svarade han.

När vi kom dit bad jag om ursäkt för att jag bara rusade därifrån i söndags och förklarade läget med Niklas. Jag sa att jag tänkt och att jag vill att det är vi två! Han blev jätteglad och den tryckta stämningen släppte med en gång. Vi satte oss på en bänk, det var ganska varmt trots årstiden. Den tryckta stämningen var som bortblåst, vi höll varandras händer, skrattade och pratade om allt. Efter en stund var det egentligen dags att gå tillbaks till skolan men vi sa till varandra att idag tar vi oss friheten att skolka. Vi är båda duktiga och skötsamma, vi har nästan aldrig skolkat men nu kändes det helt rätt att göra det. Flera timmar senare tog vi bussen hem, innan vi skildes åt kysste vi varandra länge. Vi visste båda att detta hade vi velat länge och nu kändes allt bara wow!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *