Högskoleprovet

På lördag är det dags för högskoleprovet. Vi har båda bestämt oss för att göra det. Det kan vara bra att öva på det.

Vi har pratat mycket om framtiden sedan vi blev tillsammans. Det gjorde vi även förut men nu blir det så annorlunda. Vi båda vill plugga vidare för att kunna skaffa bra jobb i framtiden. Men vi vill lite olika. Ted tänker sig en framtid inom bank eller finans och vill helst plugga till civilekonom. Love tänker sig helst bli lärare. Kanske blir det bäst på någon av de stora universiteten där finns utbildningar som passar oss båda. Vi vill ju plugga utomlands men det blir nog svårt att kunna göra det tillsammans. Vi vill ju aldrig vara ifrån varandra något mer! Vi drömmer om framtiden, men först är det skolan och högskoleprovet. Efter det skall vi gå på bio och hänga med Per och Ylva två av våra bästa kompisar som precis också blivit ihop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *