Loves sommarlov

Första inläggen tänkte vi berätta om hur vårat sommarlov varit och hur det skall bli att börja gymnasiet. Jag Love börjar.

Dagen efter jag slutat nian flög jag och mamma till Grekland för att sola o bada. Vi åkte till Rhodos och bodde på ett litet hotell inte så långt från stranden. Det var supermysigt bara mamma och jag. Vi solade, pratade och åt gott. Mamma lät mig smaka lite vin på hotellrummet innan vi skulle gå ut och äta middag. Men veckan gick snabbt och snart var det dags att åka hem.

Jag hade sommarjobb från veckan före midsommar till första veckan i augusti på ett litet café i stan. På morgonen fick jag börja med att göra smörgåsar, bre smör och lägga pålägg på dem. Enkelt men kanske lite tråkigt jobb men jag kunde prata med de två andra tjejerna som jobbade där samtidigt. Sedan stod jag ibland i kassan och plockade undan tallrikar och koppar från borden efter gästerna. Jag trivdes jättebra, de mesta av pengarna jag tjänade skall jag spara till en skidresa med mina kompisar på sportlovet.

Annars gjorde jag inte så mycket, jag och Ted tog våra moppar och åkte o badade nästan varje kväll. Ibland tog vi med en engångsgrill och grillade något. Klart jag hängde lite med tjejkompisarna också, vi hade picknick och åkte o shoppade flera gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *